dimecres, 29 de febrer del 2012

TOC TOC s'acomiada


TOC TOC La guia dels infants per a mares i pares va néixer el 2006 amb la voluntat de ser un mitjà de comunicació familiar referent, que informés, ajudés i acompanyés a les famílies en el creixement i desenvolupament dels seus infants, enriquint el vincle familiar.

Durant tots aquests anys hem pogut fer aquest acompanyament, des de la il·lusió, el respecte i la qualitat, amb la satisfacció de rebre la confiança de milers de famílies de tot Catalunya.

Malauradament, en aquest moment degut a la crisi que ens afecta, ens veiem amb la impossibilitat de donar continuïtat al projecte, i des d’aquestes paraules ens volem acomiadar de tots vosaltres.

Sempre hem dit que TOC TOC som totes i tots aquells que, d’una manera o altra, ens ocupem i treballem per als infants, conscients del món on vivim i amb la intenció de contribuir a construir-ne un de millor per a nosaltres i per als nostres infants, ciutadans d’avui i de demà.

El nostre ha estat un projecte cultural molt complert, d’agenda, amb ofertes i descomptes, articles, propostes per fer a casa, recomanacions de literatura i música, i una guia pràctica de serveis i productes adreçats a les famílies, que ha fet un llarg camí:

La revista gratuïta TOC TOC La guia dels infants per a mares i pares (2006-2008) amb un tiratge de 25.000 exemplars a Barcelona; el portal www.toctoc.cat (2008-2012) donant cobertura a tot el territori de Catalunya; la newsletter setmanal adreçada a més de 7000 famílies; tantes col.laboracions en el món de la ràdio, la televisió (2008); també en premsa escrita confegint l’agenda familiar mensual a la revista infantil Les tres bessones (2009-2010) ; i la recent col·laboració amb del diari El Periódico de Catalunya, amb la secció Activitats en família del suplement IDEES, amb espai per articles i agenda famíliar (2010-2012).

Estem convençuts, que tot l’equip seguirem fent camí des d’aquesta consciència.
Desitgem que seguiu gaudint de la cultura en família, la millor manera de fer créixer uns infants sensibles i compromesos.

Gràcies a tots per haver-nos fet confiança. No cal dir que aquesta experiència mai hauria estat el mateix sense vosaltres.

A reveure,
Equip TOC TOC


Nota: La web deixarà d’estar activa el dilluns 5 de març, i la base de dades
de totes les famílies registrades serà eliminada.